Continue innovatie om kwaliteit te verzekereren

Spreek een engineer

Continu verbeteren, continu ontwikkelen en continu innoveren

Bij Icamat proberen we onszelf continu te blijven verbeteren door (persoonlijke) ontwikkeling en het toepassen van innovaties. Dit doen we onder andere door met behulp van Lean technieken de productieprocessen optimaal in te richten om zo efficiënt mogelijk te werken.

Daarnaast investeren we doorlopend in het innoveren van ons machinepark, waardoor we beschikken over machines die voorzien zijn van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van robotisering en automatisering.

Ook investeren we blijvend in de opleiding en scholing van onze mensen. Om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de meest actuele productietechnieken en voorzien zijn van de juiste kennis om met de nieuwste machines en technieken om te gaan. Zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van de Icamat kwaliteit. Immers gaat het tegenwoordig niet meer om het zo snel mogelijk maken van het product, maar om het zo stabiel mogelijk maken van het product.

Een goed proces, innovatieve machines en goed geschoolde operators dragen bij aan een stabiel productieproces. Waarmee klanten gewaarborgd zijn van een mooi eindproduct.